Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως τις 24 Αυγούστου.

Οι παραγγελίες που θα τοποθετηθούν από τις 05/08/2020 θα εκτελεστούν από τις 24/08/2020 και μετά.

MENU

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, εφόσον δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά του. Μπορείτε είτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε. Διατηρείτε το δικαίωμα της επιστροφής εφόσον πληρούνται οι παρακάτω όροι:

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  • Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς να έχει πλυθεί, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
  • Το προς επιστροφή προϊόν να έχει όλα τα ταμπελάκια του.
  • Το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα έγγραφα αγοράς όπως η απόδειξη λιανικής πώλησης.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε απο την ιστοσελίδας μας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-9629642, είτε να μας ενημερώσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

Στην περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή γίνει λάθος στην παραγγελία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του whitegoods.gr, στέλνετε το δέμα μέσω της μεταφορικής εταιρείας που το παραλάβατε και τα έξοδα αποστολής τα χρεώνεται η επιχείρηση. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.